Ľubomír Hudačko Správy

Reklamy vznikli aj z telefónnych búdok: Prioritou primátora Danka je ich ďalej odstraňovať

Pred časom odstránili billboardy na Štefánikovej ulici, neďaleko benzínky v smere na Spišskú Sobotu, pri ceste v smere na letisko, či na ulici Dlhé Hony.

Ilustračný obrázok k článku Reklamy vznikli aj z telefónnych búdok: Prioritou primátora Danka je ich ďalej odstraňovať
Zdroj: Mesto Poprad

V Poprade sa pokračuje s odstraňovaním vizuálneho smogu v podobe nepovolených reklamných stavieb-billboardov, megaboardov a rôznych druhov veľkoplošných reklamných tabúľ. Mesto Poprad o tom informuje na svojej webstránke.

Viac správ z Popradu:

Pred časom odstránili billboardy na Štefánikovej ulici, neďaleko čerpacej stanice Oktan v smere na Spišskú Sobotu, pri ceste v smere na letisko, pri Obi centre, na ul. Dlhé Hony a pri „starom“ Kauflande smer Kvetnica na ľavej strane.

Nepovolené reklamy

Už v marci boli odstránené aj ďalšie tri bilboardy, sedem reklamných stavieb na Partizánskej, štyri obojstranné billboardy ako aj reklamná stavba na Športovej ulici. Vo všetkých prípadoch išlo o nepovolené reklamné stavby na pozemkoch vo vlastníctve mesta.

Taktiež boli na území mesta odstránené nefunkčné telefónne búdky, z ktorých sa stali nepovolené reklamné stavby.

„V boji za krajšie verejné prostredie v Poprade nepoľavíme, patrí to k mojim prioritám. S odstraňovaním vizuálneho smogu budeme pokračovať aj na celom území mesta,“ povedal primátor Anton Danko.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM