Monika Vengrínová Rôzne

Spravodajský týždeň v Poprade v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac

Uplynulý týždeň vôbec nebol skúpy na zaujímavé udalosti. Vybrali sme 5 článkov, ktoré vás pritiahli v najväčšej miere. Čo najviac rezonovalo u našich čítateľov v uplynulých dňoch?

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský týždeň v Poprade v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Tamara Bonková alias Tuti má talent na rozdávanie. Doma v obývačke vyrába vecičky určené dámam. Porozprávala nám o svojom talente, inšpirácii, snoch a najmä o svojej polo práci, polo koníčku.

Rozhovor i galériu so super vecičkami si môžete pozrieť tu: Tamara má talent na pohľadanie: Doma pri telke vyrába úchvatné vecičky pre ženy! FOTO

Upravené ruky a nechty sú klenotmi každej ženy. My sme oslovili odborníčku na nechtový dizajn s prosbou, aby nám prezradila, ako sa o svoje nechty a ruky starať, aby vyzerali upravene a pekne.

V čom spočíva tajomstvo krásnych rúk a nechtov sa dozviete v článku: Odborníčka na nechtový dizajn: Ženy pod Tatrami majú odvahy dosť, chcú byť krásne a in

Grey je 2,5 ročná sučka weimarského stavača a už teraz patrí k Slovenskej špičke. Spolu so svojou majiteľkou a zároveň cvičiteľkou sa zúčastnila majstrovstiev Slovenska a dopadlo to parádne.

O úspechu Grey si prečítate tu: Grey vicemajsterkou Slovenska v poslušnosti: Čo všetko musela fenka weimarského stavača z Popradu dokázať?

Členovia ligovej komisie 1. hokejovej ligy žien si povedali, že chcú ženský hokej posunúť zase o krok vpred. V lige sa po prvý raz predstavil aj zahraničný tím. Lahôdkou v kalendári bude Česko-slovenský pohár.

Viac sa dozviete v nasledujúcom článku: Ženský hokej chcú posunúť vpred: Tešiť sa môžeme aj na Česko-slovenský pohár

Mesto Poprad začína pracovať na riešení výzdoby v meste, ktorá patrí k najkrajším na celom Slovensku. Plánovaná je údržba, výmena i jej rozšírenie.

Čo sa v rámci vianočnej výzdoby chystá, si môžete pozrieť tu: Vianočná výzdoba v Poprade? Jedna z najkrajších na Slovensku: A tento rok to bude ešte lepšie!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM