Simona Ivančáková Kultúra

Starý rok sa pomaly láme, čo sa chystá v Poprade? 7 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

Posledný týždeň tohto roka je tu! A s ním aj prichádza pestrá ponuka akcií, ktoré lákajú v Poprade. Stačí si vybrať z tipov našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Starý rok sa pomaly láme, čo sa chystá v Poprade? 7 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk

Pohár oslobodenia mesta Poprad

28.-29. decembra 2015, Zimný štadión

Pod Tatrami sa uskutoční turnaj, na ktorom sa predstavia tímy z rôznych kútov sveta. Nenechajte si ujsť zápasy Poľka 16, Slovenska 15, Rakúsko 16, Maďarska 16, HC Slovan Bratislava či domáceho HK ŠKP Poprad. Príďte povzbudiť chlapov na zimný štadión.

Popradský vianočný šuter

30. december 2015, o 10:00 hod., Ľadová plocha pri Aréne

Kvôli nepriaznivým podmienkam počasia sa Popradský vianočný šuter preložil na náhradný termín na koniec roka. Príďte sa pozrieť na amatérsku súťaž 4 členných družstiev v curlingu.

Predsilvestrovská detská šou s Ujom Ľubom

30. decembra 2015, o 16:00 hod., Koncertná sála ZUŠ

Akcia určená predovšetkým pre najmenších Popradčanov. Ujo Ľubo si na záver roka pripravil pre deti zaujímavú a zábavnú šou, na ktorej by nemalo chýbať ani jedno dieťa z mesta.

HK Poprad – HC Košice

30. decembra 2015, o 17:30 hod., Zimný štadión

Ďalšie zo série východniarskych hokejových derby sa uskutoční na domácom ľade. V poslednom možnom súboji merania síl sa tešili z víťazstva hokejisti z metropoly východu. Ako to bude tentokrát? Zabojujú „kamzíci“ a vyhrajú pred domácim publikom?

Vianoce na ľade

31. decembra 2015, o 15:00 hod., Zimný štadión

Tento štvrtok si môžete opäť zakorčuľovať na ľadovej ploche priamo na zimnom štadióne. Ak patríte k tým, ktorí sa radi preháňajú na klzisku, tak využite túto príležitosť a príďte sa zabaviť.

Zuzanka a pán Odilo

3. januára 2016, o 10:00 hod., Dom kultúry

Tradičné divadelné rozprávky v nedeľu popoludní určené pre najmenších Popradčanov budú pokračovať aj v novom roku. Hneď prvá z nich bude o dievčatku Zuzanke, na ktoré rodičia nemajú čas. O vystúpenie sa postará Divadlo spod Spišského hradu.

Hrnčiarsky bál

3. januára 2016, o 18:00 hod., Aréna Poprad

Opereta Gejza Dusíka sa predstaví aj pod Tatrami. Novoročný darček pre Popradčanov si môžete užiť za výhodnú cenu 1 euro. Námet Hrnčiarskeho bálu je zasadený do revolučných rokov 1848–1849 a jeho dej sa odohráva na Záhorí. Svoju premiéru si užila v roku 1956 a odvtedy sa odohrala takmer vo všetkých slovenských divadlách. A teraz zavíta aj do Popradu, tak si ju nenechajte ujsť.

Nenechajte si ujsť:

Aj takýto ples zažije Poprad: Mladí to v našom meste roztočia so škraboškami!

Popradské deti a trávenie vianočných prázdnin? Nechýba ani štrikovanie u babky

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM