Pavol Hrabovský Kultúra

Tanečná zábava, koncertné vystúpenia a hokej: TOP udalosti na víkend v Poprade

Zasnežený víkend zavítal do Popradu, kde sme si pre vás pripravili to najlepšie z nadchádzajúcich udalostí. Chystáte sa na hokej, či dáte prednosť vystúpeniu svojho obľúbeného interpreta? Inšpirujte sa redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Tanečná zábava, koncertné vystúpenia a hokej: TOP udalosti na víkend v Poprade
Zdroj: pixabay

HK Poprad – HKM Zvolen

28. februára o 18:00 hod., Zimný štadión Poprad

Kamzíci sa po zaváhaní s Trenčínom vracajú späť domov, kde sa postavia súperovi zo Zvolena, ktorý po troch prehrách v rade hľadá stratenú formu. Podarí sa domácim udržať body doma, takisto ako udržať súpera na vlne prehier? To sa dozvieme, už tento piatok.

Popradské líšky – MHK Martin

29. februára o 18:45 hod., Zimný štadión Poprad

Popradské hokejistky vstupujú do play-off, kde ich prvým súperom bude celok z Martina. Domáce dievčatá prichádzajú do tohto zápasu s jasnou pozíciou favorita. Podarí sa domácim triumf hneď v úvode play-off? Príďte aj vy podporiť Popradské líšky – už túto sobotu.

Veci čo sa dejú – Teátro turné

29. februára o 18:00 hod., Dom Kultúry

Príbeh, ktorý je písaný na základe skutočných udalosti 20. storočia, rozpráva príbeh o rusínskej dvojici. Betka, spolu s Bogdanom, hľadajú šťastie na pozadí smutných udalostí 2. svetovej vojny, cez optáciu a presídlenie Rusínov do Sovietskeho zväzu, až po osamotený život v súčasnom meste. Jedinečný muzikál, v réžii Štefana Šteca dokazuje, že sa prostredníctvom folklóru, dá upozorniť aj na vážne spoločenské témy.

MOMO Outsider Tour

29. februára o 22:00 hod., Rock Fabric

Momo prichádza so svojím novým albumom Outsider aj do Popradu, spolu so svojou jedinečnou šou. Predstaví sa ti už tento piatok, kedy môžeš očakávať to najlepšie z jeho tvorby – osvedčené hity aj nové single, z jeho produkcie. Ako support sa predstaví miestny rapper z okolia Popradu – Irit.

Paralen Unplugged

29. februára o 20:00 hod., Kozlovňa Divoká

Skupina Paralen zahrá tie najznámejšie hity slovenských a českých interpretov, ktoré každý dobre pozná. Skladby od Richarda Mullera, Elánu, Lucie a mnohých ďalších, zahrajú už tento víkend. Jedinečný večer v znamení tých najlepších hitov, ktoré Česko a Slovensko vyprodukovalo.

DJ EKG

29. februára o 21:00 hod., Surprise

DJ EKG je späť v Poprade, kde opäť roztancuje celú metropolu pod Tatrami. Čaká ťa hromada tej pravej zábavy, sprevádzaná kvalitnou hudbou a rytmom, ktorý ťa nenechá sadnúť do skorého rána.

Akú veľkú silu má voda, ktorá zničila most v Lopušnej si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Nezabudnite nás sledovať na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší obsah z Popradu a okolia.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

FOTO: Most do Lopušnej doliny strhla voda
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM