Pavol Hrabovský Kultúra

Valentín v Poprade: TOP tipy na večer plný lásky

Deň lásky je tu a pre všetkých tých, ktorí chcú dopriať ten najkrajší večer svojej polovičke, sme vybrali niekoľko miest, kde môžete stráviť tento magický večer.

Ilustračný obrázok k článku Valentín v Poprade: TOP tipy na večer plný lásky
Zdroj: TASR

Čokolatéria Bon Bon

Dominika Tatarku 14, Poprad

Miesto ako stvorené pre všetky mlsné jazýčky je ideálnym miestom na sladký valentínsky večer. Čaká na vás široká ponuka čokolád, ale aj mnoho čokoládových špecialít. Bude to niekoľko praliniek alebo čokoládová fontána? Najsladší sviatok lásky, aký ste kedy zažili.

Restart Burger

Scherfelova 1370/16, Poprad-Veľká

Reštaurácia v mestskej časti Veľká sa teší veľkej popularite zo strany miestnych aj turistov. Môže zato predovšetkým príjemná atmosféra, vynikajúce jedlo – nielen z ponuky hamburgerov, ale aj ochotný personál. Okrem toho, zaujímavé prostredie, neďaleko mestskej časti Veľká, môže byť tým najlepším prostredím na romantickú prechádzku.

Dobré časy

Levočská 211/2, Poprad

Reštaurácia v popradskom centre, vás privíta širokou ponukou jedla, príjemným prostredím a predovšetkým – širokým výberom piva. K tomu samozrejme patrí aj mnoho pochúťok, či už to sú pochúťky k samotnému pivu, hamburgre alebo mnohé iné špeciality, ktorými sa reštaurácia pýši. Situovaná priamo v srdci Popradu sa rovnako efektívne stáva vynikajúcim miestom na valentínsku večeru.

Fajna rybka

Dlhé Hony 9, ZOC Max, Poprad

Pre všetkých, ktorí chcú dopriať svojim polovičkám netradičný, možno až exotický večer, je tu reštaurácia, ktorá vám naservíruje to najlepšie z ponuky japonského sushi, morských plodov a ázijskej kuchyne. Polohou rozhodne nesklame, keďže tento podnik nájdete v zábavno-obchodnom centre Max.

Fabrika Restaurant

Dlhé Hony 9, ZOC Max, Poprad

Vychutnať si pravého valentínskeho menu, môžete práve v tomto podniku. Reštaurácia Fabrika si pre vás pripravila menu o dvoch hlavných chodoch. Romantická večera a príjemné prostredie – presne tá pravá kombinácia pre úspešný večer plný lásky.

Necítite sa hladný? Pre tých, čo si chcú vychutnať večeru doma, tu máme ďalšie tipy.

Cinemax Poprad

Dlhé Hony 9, ZOC Max, Poprad

Pre všetkých ostrieľaných milovníkov – nie je nič lepšie ako stráviť večer so svojou polovičkou pri dobrom filme. Široká ponuka filmov aj kvalitná obsluha je niečo, čím sa táto spoločnosť môže hrdo pýšiť. Stačí si vybrať jeden z filmov a večer sa môže začať – no predovšetkým, nezabudnite na kompromis, ktorý vyhovie vám obom.

AquaCity Poprad

Športová 1397/1, Poprad

Popradský aquapark si pre vás pripravil zaujímavé valentínske ponuky. Jednou z nich je „Valentine Packet“, ktorý obsahuje celodenný vstup do Aquaparku, jednorazový vstup do Wellness centra – Fire & Water Wellness & Spa, romantický drink, saunovú show, fotku lásky na pamiatku a romantickú laser show. Druhou je privátna zóna v štvorhviezdič­kovom hoteli Horizont Resort, kde vás čaká výrivka na streche hotela s fínskou saunou, spolu s panoramatickým výhľadom na Vysoké Tatry.

Pripravuje aj váš podnik v tento deň niečo špeciálne? Dajte nám vedieť na poprad@global24.sk. Radi vašu ponuku doplníme.

Nezabudnite nás sledovať na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší obsah z Popradu a okolia.

Hl. Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM