Správy

Veľkolepý príchod Mikuláša do Popradu: Počítajte s dopravnými obmedzeniami!

Príchod Mikuláša je v Poprade naplánovaný na 5. decembra o 17:00 hod. Počítajte s pestrým programom, ale aj dopravnými obmedzeniami.

Ilustračný obrázok k článku Veľkolepý príchod Mikuláša do Popradu: Počítajte s dopravnými obmedzeniami!
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Parádny program

V našom meste je už všetko pripravené na príchod Mikuláša, ktorý je naplánovaný na štvrtok 5.decembra o 17.00 hod. „Jeho príchod je už tradične spojený s rozsvietením vianočného stromčeka a celej vianočnej výzdoby mesta, na záver nebude chýbať farebný pyromuzikálny ohňostroj,“ uvádza sa na oficiálnej mestskej stránke.

V pestrom programe, podľa zvrejnených informácií vystúpia Fíha Tralala, Oteckovia, DFS Venček, FS Vagonár, Alimah Fusion, M. Novák, D.Kubáň a Solus Dance Academy.

Počítajte s obmedzeniami

Treba sa však pripraviť aj na dopravné obmedzenia, ktoré súvisia najmä s ohňostrojom­.„Rampové parkovisko na Námestí sv. Egídia bude v čase od 07.00 hod. do 20.00 hod. uzatvorené. Z bezpečnostných dôvodov bude v čase od 17.20 hod. realizovaná úplná uzávierka miestnej komunikácie prenosným dopravným značením Ul. Levočskej v úseku od svetelnej križovatky Ul. Levočskej a Ul. Francisciho,“ uvádza popradská radnica na oficiálnej stránke.

To však nie je všetko. „Prenosné dopravné značky budú osadené v križovatke št. cesty I/66 v križovatke s Ul. Levočskou a v križovatke MK Ul. Levočskej a Ul. Francisciho,“ uvádza sa ďalej na spomenutom webe.

Mesto Poprad ďalej žiada majiteľov motorových vozidiel, aby svoje vozidlá odparkovali mimo uvedené lokality.

V čase od 17.20 hod. do cca 17.50 hod. dôjde k úplnej uzávere cestnej premávky na miestnych komunikáciách ul. Levočská – úsek od križovatky s ul. Štefánikovou po križovatku s ul. Francisciho a časť ul. Popradskej brigády, úsek cca 65 m od križovatky s ul. Levočskou, z dôvodu zabezpečenia preventívnych opatrení v nebezpečnej zóne, týkajúcich sa použitia pyrotechniky počas kultúrneho podujatia ,,Príchod Mikuláša“,“ dodáva na záver mesto prostredníctvom oficiálneho portálu.

Vychutnajte si v obrazoch prílet slávneho popradského anjela.

OBRAZOM: Anjel nad Popradom
13
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM