Simona Ivančáková Rôzne

Vizážistka Martina Dlugošová otvorene: 6 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú ženy v Poprade

Základom kvalitnej vizáže je aj čistá a zdravá pleť, ktorá je jednou z prvých vecí, ktoré si na človeku všimnete. Pozrite sa, na aké prehrešky je potrebné dávať si pozor. Týchto 6 rád od vizážistky si určite vezmite k srdcu...

Ilustračný obrázok k článku Vizážistka Martina Dlugošová otvorene: 6 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú ženy v Poprade
Zdroj: Dnes24.sk

Vizážistka Martina Dlugošová nie je vo svojom fachu žiaden nováčik. Popradčanka sa práci vizážistky venuje už niekoľko rokov. Aktuálne sa venuje vizáži v salóne, kde poskytuje služby klientkam a odovzdáva im aj svoje vedomosti. Preto nám vymenovala šesť najčastejších chýb, ktorých sa podľa nej dopúšťajú ženy v Poprade pri vizáži a zároveň nám poskytla aj rady, ako im predísť:

Svojej pleti nedoprajú

Ženy nenavštevujú kozmetické salóny a nedoprajú svojej pleti hydratáciu, výživu, čistenie a samozrejme relax. Zdravá pleť potrebuje každý mesiac profesionálne ošetrenie, masáž tvare, aby sme pleti doplnili výživu. Podľa veku ženy je potom lepšie sa poradiť s odborníkom, aký krém je pre ňu vhodný.

Zlý výber make-upu

Nie každý si vie správne vybrať make-up. Aby sme si ho správne vybrali, zvolíme taký, aby bol o odtieň svetlejší ako naša pleť. Dnes už trh ponuka množstvo make-upov podľa typu pleti či už je pleť mastná, suchá alebo zmiešaná. Nie je problém sa poradiť, čo je vhodné na našu pleť s odborníkom.

Nevhodný výber očných tieňov

Jedným z ďalších problémov je výber očných tieňov. Ženy, ktoré majú padnuté viečka by nemali používať lesklé tiene, ktoré im ešte viac zvýrazňujú padnuté viečka.

Pigmentové škvrny

Veľkým problémom v dnešnej dobe sú aj pigmentové škvrny, ktoré sa snažíme zakrývať vhodným spôsobom. V tomto prípade používajte na škvrny tmavší podkladový make-up, aby ste zakryli nedostatky. V tejto modernej dobe nám dermatologické štúdia ponúkajú aj vhodnú liečbu ako skryť či odstrániť nedostatky pigmentov.

Nesprávny typ rúžu

Veľa žien v zimnom období má problém vhodne si zvoliť správny rúž. Šúpu sa nám pery a zle zvolený rúž tomu nepomôže. V zime je vhodné používať mastné ruže alebo lesky, ktoré pery nevysúšajú.

Zlý tvar obočia

Ďalším problémom je obočie. Zlý tvar a nesprávne upravené obočie môžu pokaziť celkový vzhľad ženy. Moderným obočím je hustejší tvar. Vieme ho docieliť viacerými spôsobmi ako tetovanie, 3D obočie a kto s tým nemá problém, postačí mu ceruzka, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kabelke. Pomocou nej si vieme vykresliť tvar a tým docielime celkový look ženy.

Čítajte tiež:

Kameraman z Popradu o zvláštnych požiadavkách mladomanželov: Príhody, na ktoré len tak nezabudne!

Preteká našim mestom aj okresom, viete však o nej všetko? 5 zaujímavostí o rieke Poprad, o ktorých ste možno netušili

Foto: archív M. Dlugošová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM