Monika Gécziová Rôzne

Z Hrebienka na Zamkovského chatu. Takúto krásu môžete vidieť len v Tatrách, FOTO, VIDEO

Ak máte chuť na zimný výlet v horách, máme pre vás super tip. Ak ste ešte nikdy alebo už dávno neboli na Zamkovského chate, je čas to napraviť. Pozrite si fotky a video a nechajte sa inšpirovať...

Zdroj: Dnes24.sk

Zima v horách má svoje čaro, preto by bola škoda nevyužiť možno posledné zimné dni a týždne na parádnu prechádzku v Tatrách. Ak máte radi turistiku, či len tak si radi zájdete do prírody, čo tak skúsiť krásnu prechádzku z Hrebienka po červenej značke až na Zamkovského chatu?

Tá stojí v ústí Malej Studenej doliny na hornej hranici lesa, na križovatke viacerých frekventovaných turistických trás. Je cieľom pre rodiny s deťmi, pre všetkých, ktorí sa chcú prejsť, ale je aj zastávkou na ceste na Téryho chatu či na Skalnaté pleso.

Z Hrebienka na Zamkovského chatu to bez prestávky tam a späť zvládnete za niečo vyše dvoch hodín. Bola by však škoda nezastaviť sa a neoddýchnuť si v Rainerovej útulni.

Za takýto aktívny výlet sa vám poďakuje nielen vaša rodina, ale i telo. Aby sme vás inšpirovali, pozrite si zábery práve z takejto prechádzky – z Hrebienka, cez Rainerku až na Zamku.

Prechádzka z Hrebienka na Zamkovského chatu
24
Galéria
Foto: Vladimír Glezgo
Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM