Peter Handzuš Iné športy

Chcete vlastniť kickboxerské rukavice európskeho majstra WKU? Vydražte si ich na Simply The Best

Už túto sobotu zažije Poprad veľký kickboxerský galavečer. Počas podujatia si budete môcť vydražiť kickboxerské rukavice európskeho majstra WKU Tomáša Možného a podpísané boxerky svetovej fighterskej hviezdy Jerome Le Bannera.

Ilustračný obrázok k článku Chcete vlastniť kickboxerské rukavice európskeho majstra WKU? Vydražte si ich na Simply The Best
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 3. októbra vyvrcholia niekoľkomesačné prípravy na Simply The Best 6. Najlepší kickboxeri sa stretnú v Aréne Poprad, kde si to rozdajú v dvanástich zápasoch aj o štyri opasky WKN. Divákov čaká nabitý program už od siedmej hodiny večer. Počas Simply The Best budú prebiehať dve dražby na podporu mladých športovcov z Popradu a okolia, ktorí pôsobia v klube Gy-Ta.

„Tieto rukavice sú pre mňa veľmi významné, lebo som v nich vybojoval európsky titul WKU tento rok a dúfam, že sa vydražia za čo najvyššiu sumu, aby sa deti mali možnosť čo najviac zdokonaľovať v športe,“ povedal Tomáš Možný po tom, čo podpísal svoje víťazné rukavice a dodal aj pozvánku na sobotnú gala: „Chcel by som vás pozvať na top akciu na Slovensku, Simply The Best 6. Chcel by som pozvať všetkých mojich fanúšikov a priaznivcov bojových športov a dúfam, že vás príde čo najviac, aby ste nás podporili.“

Môže vás zaujímať aj:
Simply the Best 6: Do Popradu zamieri v októbri fighterská špička
Simply the Best 6: Predstavenie titulových zápasov

Lístky na galavečer bojových športov Simply The Best 6, ktorý bude v Poprade 3. októbra 2015 si môžete kúpiť v predajnej sieti ticket-art.sk.

Tomáš Možný pozýva na Simply The Best 6
9
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Tomáš Možný pozýva na Simply The Best 6
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM