Martin Sýkora Futbal

Futbalisti vyradili Prešov z pohára! FK Poprad je vo štvrťfinále

Popradskí futbalisti sú pravdepodobne z najhoršieho vonku. Zatiaľ čo v ostatných ligových zápasoch nevedeli dať viac než dva gól, v pohári explodovali.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti vyradili Prešov z pohára! FK Poprad je vo štvrťfinále
Foto: Martin Sýkora

Popradskí futbalisti cestovali v utorok do Prešova, kde odohrali proti domácemu celku osemfinálový súboj Slovenského pohára 2016/2017. Podtatranci sa dostávajú do futbalovej pohody, o čom svedčí sobotná konečne výhra s Lipanmi 1:0.

„Určite sa nám bude aj počas týždňa lepšie pracovať. V pohári nás čaká Prešov, pôjde sa nám ľahšie ako keby sme opäť remizovali. Tešíme sa, v Prešove sa hrá najvyššia slovenská súťaž. Pre nás to bude sviatok. Dobre zregenerujeme a zabojujeme,“ vyhlásil po víťaznom stretnutí strelec jediného a zároveň teda víťazného gólu Marián Ferenc.

A popradskí futbalisti, vedený trénerom Františkom Šturmom, asi dobre zregenerovali a skutočne zabojovali. Prešov, účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, porazili na ich trávniku rozdielom triedy a v ďalšom kole by si to mali namieriť do Trnavy alebo Dunajskej Stredy.

Osemfinále SP (Slovnaft Cupu) – utorok:

1. FC Tatran Prešov – FK Poprad 0:3 (0:1)
Góly: 37. Alekou, 69. Peciar, 90.+1 Ujčík, Rozhodovali: Ježík – Lieskovský, Barenčík, ŽK: Rolinc, Streňo – Bilas, Daško, Peciar, diváci: 595

Zostavy:
1.FC TATRAN PREŠOV:
Penksa – Jacko, Katona (76. Kubus), Leško, Rolinc (63. Tubonemi), Dzurík, Olasunkanmi, Keresteš (59. Kačala), Streňo, Micherda, Bartek
FK POPRAD:
Malec – Hatok, Palša, Peciar, Kica, Maťaš, Daško, Lupčo (53. Tropp), Bilas, Ferenc (76. Gruca), Alekou (61. Ujčík)

PREČÍTAJTE SI AJ: Popradskí futbalisti sa konečne dočkali gólu: FK bodoval naplno

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM