Monika Vengrínová Tlačové správy

Kinekus v Poprade oficiálne otvoril: Dostanete v ňom všetko od hrnčekov až po kosačky

Kinekus má svoje oficiálne otvorenie v Poprade za sebou. V rámci neho si svoju domácnosť prišlo zásobiť množstvo ľudí nielen z Popradu, ale i širokého okolia. Okrem pestrého sprievodného programu ich čakali i predajné akcie. Tie budú v Kinekuse pravidlom.

Ilustračný obrázok k článku Kinekus v Poprade oficiálne otvoril: Dostanete v ňom všetko od hrnčekov až po kosačky
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Približne dva mesiace trvala príprava otvorenia predajne s domácimi potrebami Kinekus v Poprade. „Momentálne tu pracuje dvanásť zamestnancov, pričom každý z nich sa podieľal na tom, aby predajňa vyzerala tak, ako vyzerá. Sú to skutoční profesionáli, rovnako, ako celá prevádzka,“ skonštatoval na margo príprav pred otvorením vedúci predajne Slavomír Kuchar.

Samotné slávnostné otvorenie dopadlo na výbornú. Hoci predajňa bola v skúšobnej prevádzke otvorená už od 18.apríla, to oficiálne si nenechalo ujsť množstvo gazdiniek či domácich kutilov. Svoje si v Kinekuse totiž nájde každý.

„Snažili sme sa tovar nakombinovať tak, aby ho bolo dostatok ako pre mužov, tak i pre ženy. Aby sa v obchode nikto nenudil. Myslím si, že zákazníci u nás ocenia to, že im ponúkame skutočne všetko, čo potrebujú do domácnosti, dielne, či záhrady na jednom mieste a za naozaj skvelé ceny,“ vysvetlil Kuchar s tým, že ako vedúci predajne verí, že Kinekus si v Poprade nájde spokojných zákazníkov, ktorí sa sem budú neustále vracať a budú sa tešiť z toho, že tu dostali naozaj všetko.

Zákazníci sa každý mesiac môžu tešiť i na novinky a akciové ceny. Naozaj široký sortiment užitočných pomocníkov a doplnkov do kuchyne i kúpeľne, bytových doplnkov, záhradného a iného náradia a nábytku, či drogérie, hračiek, strojov, ale i detských bazénov, krbov, kosačiek alebo športového náčinia, ich v Kinekuse čaká každý deň vrátane víkendov, a to od siedmej do devätnástej.

Slávnostné otvorenie najväčšieho obchodu s domácimi potrebami
35
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM