Hokej

Nové posily HK Poprad: Namierené sem majú Čiliak aj Šišovský

HK Poprad vo veľkom obmieňa káder. Podtatranský tím posilnia ďalší dvaja skúsení hráči.

Ilustračný obrázok k článku Nové posily HK Poprad: Namierené sem majú Čiliak aj Šišovský
Zdroj: TASR

Útočník Peter Šišovský sa stal novou posilou HK Poprad. Účastník hokejovej Tipos extraligy o tom informoval na svojom webe.

Šišovský

Šišovský pôsobil v uplynulej sezóne v drese Slovana Bratislava. „Tým najhlavnejším faktorom bolo, že ma oslovil tréner Mikula, ktorý ma trénoval vo Zvolene. Ďalším boli vysoké ambície klubu, minulý rok hrali finále a o titul sa pokúsia zabojovať aj v tejto sezóne,“ uviedol 29-ročný krídelník.

Čiliak

Ďalšou posilou HK Poprad sa stal Marek Čiliak. Účastník hokejovej Tipos extraligy informoval o novej brankárskej posile na svojom webe.

Tridsaťjedenročný slovenský brankár strávil väčšinu kariéry v Česku, v Komete Brno získal dva majstrovské tituly. V sezóne 2018/2019 si v drese bratislavského Slovana skúsil aj KHL. V reprezentácii zažil MS v rokoch 2018 a 2019.

S rodinou sme boli už celkom dlho preč a aj preto sme chceli prísť bližšie ku Zvolenu, kde majú naše deti starých rodičov. Aj keď som mal ešte v Česku zmluvu, už sme tam nechceli zostať. Poznám sa s pánom Jurínyim a keď prišla od neho ponuka, tak som ju akceptoval,“ uviedol Čiliak.

Ďalšie zmeny v kádri:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM