Ľubomír Hudačko Kultúra

Popradské Rozprávkové nedele počas marca: Deti uvidia predstavenia i Mira Jaroša

Obľúbené predstavenia pre deti sa v Poprade pravidelne tešia veľkému záujmu. Pripravený program je aj na najbližšie štyri nedele počas marca.

Ilustračný obrázok k článku Popradské Rozprávkové nedele počas marca: Deti uvidia predstavenia i Mira Jaroša
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Miro Jaroš

5. marca od 15.00 hod. v Dome kultúry Poprad

Zažite neopakovateľný zážitok na koncerte Mira Jaroša s kapelou! Príďte si zatancovať a zaspievať známe hity ako Moje telo, Balón, Strašidlá alebo Tobogan! Koncert je vhodný pre celú rodinu. Vstupenku musí mať každá osoba, aj rodič aj dieťa. Odporúča sa deťom 3+ a deťom dobre znášajúcim hlasnú hudbu.

Čarovná muzika

12. marca od 10.00 hod. v Dome kultúry Poprad

Interaktívna rozprávka, ktorá vychádza z ľudovej slovesnosti je dopĺňaná hudbou všetkých druhov a žánrov – od slovenského folklóru, cez populárnu pieseň, až po Montiho čardáš. Pomocou zázračnej muziky ukážeme najmenším, že proti zlu treba len dobrotou a fígľom bojovať.

Rozprávkový hrniec

19. marca od 10.00 hod. v Dome kultúry Poprad

Príbeh pomiešaných rozprávok, ktoré sa vysypali do čarovného hrnca. Hudobná rozprávka o pátraní po poriadku v príbehoch. Predstavenie interaktívne využíva vedomosti detského diváka o rozprávkach a posúva hranice fantázie, pri hľadaní nových príbehov.

Kompost

26. marca od 10.00 hod. v Dome kultúry Poprad

Ríbezľa, ktorá dosiaľ chránila hmyziu komunitu ulice Podríbezľová pred živlami a zásobovala ju sladkým ovocím, chradne. Hmyzí priatelia si nevedia rady, no to sa zmení, keď sa do kompostu nasťahuje nový pomocník. Príbeh o prijatí, týmovej práci a kompostovaní. Dĺžka predstavenia: 45 minút​, vhodné pre deti od 4 – 10 rokov​.

Viac správ z Popradu a okolia:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM