Pavol Hrabovský Rôzne

Talentová súťaž, energické koncerty a popradský hokej: TOP 5 udalostí na tento týždeň v Poprade

Oslavy nového roka už síce odzneli, no stále je tu množstvo akcií, ktoré stojí zato navštíviť. Bude to posedenie pri lahodnom punči, emotívny koncert alebo talentová show? Nechajte sa inšpirovať redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Talentová súťaž, energické koncerty a popradský hokej: TOP 5 udalostí na tento týždeň v Poprade
Zdroj: Dnes24.sk

Charitatívny punč s HK Poprad

7. januára od 17:00 hod – 19:00 hod., stánok pred OC Forum

OC Forum v spolupráci s HK Poprad, vás pozývajú na novoročný charitatívny punč. Príďte sa aj vy ohriať pri lahodnom nápoji, v spoločnosti dobrých priateľov a známych, no predovšetkým – podporte dobrú vec a pomôžte tým, ktorí to najviac potrebujú.

Ščamba

10. januára o 18:00 hod., Dom Kultúry

Hudobná skupina Ščamba ponúka veselý koncert plný najlepších skladieb, z vlastného repertoáru, ktoré podporia humorné výstupy hovoreného slova. Skupina počas svojej dvadsaťročnej existencie je známa nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí – o čom svedčí 5 vydaných CD. Súčasťou ich vystúpenia bude, už po tretí rok, dievčenská skupina Čerešenky.

HK Poprad – Dukla Trenčín

10. januára o 18:00 hod., Zimný štadión Poprad

39. kolo najvyššej hokejovej súťaže privedie do Popradu atraktívneho súpera, ktorý momentálne figuruje nad domácimi v celkovom bodovaní. Príďte aj vy podporiť domácich kamzíkov v ich snahe udržať doma cenné body.

Jozef Hollý Band & String Quartet

11. januára o 18:00 hod., Dom Kultúry

Virtuozita, vášeň a výnimočný hlas – aj týmito slovami by sa dala charakterizovať piano show Jozefa Hollého. Tešiť sa môžete na klasické diela s jazzovými prvkami a kvalitným popom, no rovnako aj na filmové melódie nabité strhujúcou energiou a vystúpenie plné emócií. Zažite show, ktorá sa sama prezentuje ako spájanie malých svetov každého z nás – do nekonečného vesmíru.

Tatras Talent Cup

12 januára od 10:00 a 17:00 hod., Dom Kultúry

Súťažná časť akcie s názvom Tatras Talent Cup prebehne už túto nedeľu o 10:00 hod., kedy sa všetky prihlásené talenty stretnú v boji o víťazstvo. Výsledky budú vyhlasované o 17:00 hod., kedy vás na mieste čaká galavečer, kde budú víťazi jednotlivých kategórií patrične ocenení. Okrem toho, samotní diváci môžu vyhrať zaujímavé ceny. Chýbať nebude ani tohtoročný profesionálny hosť, ktorým je hudobný producent a spevák Pavol Petrík.

Ako to vyzeralo na stavbe ľadového dómu si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia

Ľadová krása v OBRAZOCH: Dóm naberá reálne kontúry
9
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM