Pavol Hrabovský Kultúra Rôzne

Valentínska zábava, hviezdna hra a africké ovocie: TOP udalosti na týždeň v Poprade

Valentín už klope na dvere a spolu s ním aj nový týždeň pre všetkých Popradčanov. Odľahčite si čakanie na víkend akciami, ktoré sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Valentínska zábava, hviezdna hra a africké ovocie: TOP udalosti na týždeň v Poprade
Zdroj: pixabay

Čudné popoludnie Dr. Zvonka Burkeho

12. februára o 19:00 hod., Dom Kultúry

Divadlo Astorka Korzo 90 uvádza humornú inscenáciu s hviezdnym obsadením, kde nebudú chýbať bravúrne – až akrobatické herecké výkony, humorné situácie, invenčná „hrajúca“ scéna a kostýmy s množstvom nápadov. Účinkujú: Marián Miezga, Zuzana Konečná, Lukáš Latinák, Juraj Kemka a Róbert Jakab.

Balady i neba lady

12. februára o 19:00 hod., Lahodnosti

Michal Smetanka sa vám predstaví už túto stredu, spolu so svojimi melodickými baladami. Príďte si aj vy vychutnať írečitosť a baladickosť tohto večera, ktorý sa vám dostane pod kožu.

Energy 2000 – DJ Hubertus

14. februára o 21:00 hod., Surprise

Valentínsky večer v podaní tej najlepšej muziky, ktorú ti naservíruje DJ z poľského zoskupenia Bounce Inc. Nenechaj si ujsť tie pravé tóny, ktoré ti spríjemnia sviatok lásky tak, aby si naň nikdy nezabudol. Ako support sa už tradične predstaví miestny rezident DJ Schnappi.

Black Valentine vol. 4

15. februára o 18:00 hod., Rock Fabric

Pre všetkých milovníkov metalovej hudby je tu akcia, ktorá poteší nejedno metalové srdce. Tešiť sa môžete na päť kapiel, ktoré ti naservírujú to najlepšie zo svojich repertoárov. Valentín ako sa patrí v podaní tých správnych tónov tvrdej muziky.

Bassaker vol. 9

15. februára o 21:00 hod., Kozlovňa Divoká

Pokračovanie Bassaker edície sa opäť vracia do Popradu, kde vás čaká poriadna DNB párty, ktorá je vhodná nielen pre milovníkov tohto žánru. Ako hlavný hosť sa predstaví DJ Vox, spolu s Brainland a Rachot crew.

Djembe Karneval – KarmaFest

15. februára od 7:30 hod., Kino Máj – Poprad-Veľká

Fašiangy sa blížia a spolu s nimi aj karnevalová sezóna! Preferujete hipisácke rainbow akcie a máte radi Djembe Picnic? Potom si určite nenechajte ujsť Djembe karneval, ktorý sa bude konať už tento týždeň v Poprade. Tešiť sa môžete na zaujímavý program, capoeira workshop, tvorivé dielne, chutné občerstvenie a mnoho ďalších atrakcií, ktoré rozhodne stoja za pozornosť.

Africké trhy v Poprade

16. februára od 10:00 hod., AquaCity Poprad

Prečo cestovať do Afriky, keď môže Afrika prísť priamo k vám? Príďte objaviť a ochutnať to najlepšie z ugandských záhradok a sadov, božské korenie zo Zanzibaru, ale aj sladké dobroty v podaní čokolády, kakaa, či čerstvých kakaových bôbov.

Majstrovstvá sveta 1970

16. februára o 18:00 hod., Kino Tatran

Slávnostné premietanie troch snímok, s účasťou tvorcov, pri príležitosti 50. výročia Majstrovstiev sveta 1970 v klasických lyžiarskych disciplínach, ktoré sa konali vo Vysokých Tatrách. Projekcie sa zúčastnia: režisér Milan Černák, strihačka Margita Černáková, dramaturg Rudolf Urc a kameraman Vladimír Holloš.

Ako vyzeral Poprad na prelome tisícročia si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Nezabudnite nás sledovať na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší obsah z Popradu a okolia.

To musíte vidieť: Úchvatné zábery z prelomu tisícročia z Popradu a okolia
30
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM