Simona Ivančáková Rôzne

Témy, ktoré Popradčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali

Tento rok sa udiali všakovaké udalosti. No niektoré vás zaujali naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Poprad 24, ktoré patrili medzi top 10 najklikanejších v roku 2015.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Popradčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali
Zdroj: Dnes24.sk

1. Rozlúčka so záchranármi

Júl v našom okolí poznačila veľmi smutná udalosť. V Slovenskom raji sa zrútil vrtuľník so záchranármi. Na poslednú rozlúčku s nimi prišli stovky blízkych, priateľov, kolegov, ale aj neznámych, ktorí si prišli uctiť ich pamiatku.

Čítajte viac: Dojímavé okamihy počas rozlúčky so záchranármi: Kolegovia niesli rakvy, takáto reakcia sa spustila!

2. Otvorenie obchodného centra

Popradčania sa tento rok dočkali spustenia prevádzky obchodného centra, ktoré vyrástlo na miestach bývalého obchodného domu Prior. Presne 22. októbra slávnostne otvorilo svoje brány a naša redakcia pri tom nemohla chýbať.

Čítajte viac: Nové nákupné centrum v Poprade už otvorilo brány: Pozrite si prvé zábery a aj, aké obchody v ňom nájdete

3. Nové biokúpalisko pod Tatrami

Letné horúčavy si mnohí z vás užili aj na novootvorenom biokúpalisku, ktoré sa nachádza len pár kilometrov od Levoče. Informácia, že v našom okolí nájdete miesto na letné ochladenie vás potešila natoľko, že sa biokúpalisko prebojovalo na tretí najklikanejší článok.

Čítajte viac: Atrakcia, ktorá v horúčavách zaručene poteší: Pár km od Popradu otvorili prvé biokúpalisko na Spiši!

4. Tatérka Janka

V okolí sa nachádza množstvo zaujímavých ľudí a Janka je jedným z nich. Pochádza zo Svitu a tetovaniu sa venuje takmer dva roky. V rozhovore nám povedala aj to, ktoré motívy tetuje najradšej a ktorým sa radšej vyhýba.

Čítajte viac: Janka (21) v našom meste pestuje zaujímavé umenie: V Poprade tetuje ľudí, s lebkami ale u nej nepochodíte

5. Obavy pred snehom

Nepriaznivé počasie v našom meste Popradčanov vždy zaujímalo. Inak tomu nebolo ani koncom februára, kedy malo v meste počas dňa nasnežiť až 35 centimetrov nového snehu.

Čítajte viac: Na Poprad udrie silné sneženie: Očakáva sa, že spadne až 35 centimetrov sne­hu!

6. Opatrenia pri otvorení obchoďáku

Otvorenie nového nákupného centra v meste sprevádzalo aj viacero opatrení. Týkali sa predovšetkým dopravy, aby počas slávnostného otvorenia prebiehalo všetko podľa plánu.

Čítajte viac: Nové obchodné centrum v Poprade otvára svoje brány: Takéto opatrenia budú prijaté v meste!

7. Rekordne veľa snehu

Počas jedného dňa napadlo v Poprade 39 cm snehu, čo je od roku 1951 najviac. Zaspomínajte si spolu s nami na snehovú parádu, na ktorú tento rok zatiaľ len čakáme.

Čítajte viac: Sneženie, čo vstúpilo do histórie nášho mesta: V Poprade padol snehový rekord!

8. Ponuky práce z okolia

Množstvo ľudí z nášho okresu prácu nemá alebo sú s ňou nespokojní. A preto pre vás pravidelne pripravujeme sumár pracovných ponúk, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Jeden z takýchto prehľadov vás počas roka zaujal až natoľko, že sa prebojoval medzi našu top desiatku článkov.

Čítajte viac: Ak ste v práci nespokojní, zmeňte to: 93 voľných flekov v Poprade v jednej kocke

9. Medzi najkrajšími Slovenkami

O tom, že na Slovensku žije množstvo krásnych žien pochybovať ani nemusíme. Množstvo sa ich nachádza aj pod Tatrami. Jednou z nich je aj Romana, ktorá sa tento rok prebojovala do finále Miss stredných škôl.

Čítajte viac: Popradčanka sa prebojovala až do finále miss: Zoznámte sa s krásnou Romanou (18)

10. Sneh vašimi očami

Desiatku najčítanejších článkov v tomto roku uzatvára článok, na obsahu ktorého ste sa podieľali vy. Zasnežené mesto ste nám poslali na desiatkach fotografií, ktoré sme neskôr pre vás zverejnili.Pozrite sa ešte raz, ako to v Poprade vyzeralo koncom januára.

Čítajte viac: Zasnežené mesto objektívmi Popradčanov: Kopy snehu a aj bežkár na parkovisku :)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM